Huub Janssen

Coaching

Het laatste nieuws

12-11-2020 De meeste mensen houden zich vast aan zekerheden omdat ze bang zijn voor de onzekerheid. Ervaar de uitdaging in het nieuwe en onderzoek die onzekerheid door het te doen. De filosoof Plato schreef een mooie metafoor ‘De grot’ hoe wij als mensen omgaan met ruimte en werkelijkheid. Zie hier dit mooie filmpje!

 In een grot brand een vuur. Voor dat vuur zitten een aantal mensen vastgebonden met hun rug naar het vuur. Soms zien ze op de muur voor zich schaduwen bewegen. Ze denken dat deze zwartwit vervormde beelden de werkelijkheid vormen. Als één van hen naar buiten gaat, moet hij wennen aan het licht en aan de dingen zoals ze werkelijk zijn. Terug in de grot gelooft niemand zijn verhaal. Zo is het met zelfvertrouwen eigenlijk ook. We vormen ons over onszelf en de werkelijkheid een beeld wat in veel gevallen niet overeenkomt met de werkelijkheid wat onze (levens)ruimte beperkt.   

Wil je werken aan meer zelfvertrouwen?  Ik garandeer je dat dit niet moeilijk zal zijn met alle oefeningen en inzichten die ik je kan bieden. Maar iets nieuws leren kost natuurlijk moeite, aandacht en energie. Zorg er dus voor dat je tijd en ruimte reserveert om aan de slag te gaan. Maar .. geniet vooral van de stapjes die je gaat maken! 

De coachpraktijk

Ben ik de juiste coach voor jou?Je komt erachter door erover na te denken wat je wilt bereiken? Maak een voorstelling met wat voor persoon/coach jij aan de slag wilt. Als je dit weet neem dan gerust vrijblijvend contact op. Dan kom je er snel achter en of we een klik hebben.

Dit zijn zo ongeveer de meest gestelde vragen die ik krijg:
Het werk slokt al mijn tijd op. Ik heb het zelf niet meer in de hand! Je leeft niet naar je hart en/of je probeert het de ander veel te veel naar de zin te maken.
De samenwerking met mijn collega en/of leidinggevende is slecht.
• Ik heb weinig zelfvertrouwen
Ik heb het gevoel dat er niet naar mij wordt geluisterd
Ik neem mijn werk mee naar huis, ik slaap er bijna niet meer van.

Wat is het jou waard als jij: 

• De juiste balans tussen werk en privé vindt
• Leert hoe je fijn samenwerkt met collega’s
• Vol zelfvertrouwen in het leven staat
• Jouw steentje bijdraagt en jezelf hierbij goed voelt
• Zaken loslaat waarop je toch geen invloed hebt

Hoe ziet het traject eruit?

Ben je enthousiast en je wilt aan de slag, dan ontvang je een kennismakingsmail.  In deze mail staan een aantal zaken die betrekking hebben op werkafspraken en verwachtingen. Dan hebben we meteen een stevig fundament voor de start van het traject.  Wanneer ben je klaar? Als je 100% overtuigd bent dat je je doelen hebt bereikt! En wanneer is dit? Dat je nog steeds enthousiast bent en alle twijfels en nadelen hebben besproken.  Hoe lang dit traject duurt of hoeveel afspraken nodig zijn bepaal je een heel eind zelf. Heb jij voldoende tijd en ben je vooral gemotiveerd om daadwerkelijk anders te gaan doen dan bepaal jij het tempo! 

Workshops

Het is ook mogelijk om voor groepen op maat gemaakte workshops te maken. Daarbij bepaal jij als werkgever wat de workshop uiteindelijk moet opleveren, en dan maak ik een voorstel. Ik heb een aantal standaard workshops op de plank liggen:

• Effectief communiceren
• Van faalangst naar vertrouwen
• Werkplezier en levensgeluk

Download gratis E-book!

Tarieven

Particulieren: Kosten in overleg  

Coaching voor bedrijven en organisaties: Hiervoor maak ik een offerte op maat, voor zowel individuele trajecten als voor groepen. 

Kan ik bij jou de juiste snaar raken?

Laat een berichtje achter en neem gerust vrijblijvend contact met me op.