Huub Janssen

Coachpraktijk HUUB

Al meer dan 10 jaar begeleid ik gemotiveerde mensen hun werkplezier en levensgeluk terug te laten vinden. Als individuele coach ben ik gespecialiseerd op het gebied van (werk)stress, zelfvertrouwen en effectieve communicatie. Ik ben onafhankelijk kan snel starten, geen wachttijden dus. 
Veel voorkomende vragen/problemen?
– Ik heb geen zelfvertrouwen, ik wil sterker in mijn schoenen staan
– Ik geloof dat ik tegen een burn-out aan zit, ik kan mijn rust niet meer vinden
– Het lukt niet om mijn doelen te bereiken. Het lijkt wel of mensen mij niet begrijpen

Hoe ziet het traject eruit?

Als je besloten hebt het coachtraject te willen starten, dan ontvang je als eerste een welkom mail. Naast algemene informatie vind je daarin werkafspraken die voor een stevige basis voor het traject moeten zorgen. Is dit afgetikt, dan gaan we aan de slag. Het eerste gesprek doen we Face2face. Daarna combineren we dit met korte contactmomenten waardoor jouw persoonlijke groei in een stroomversnelling komt.

We beginnen met je huidige situatie in kaart te brengen en waar uiteindelijk naar toe wilt: Wat is je doel, wat moet het coachtraject voor je opleveren. In de tweede fase maak je je nieuw gedrag eigen. Jij gaat in je eigen omgeving oefenen met nieuw gedrag. Je reflecteert en gaat met gerichte, praktische oefeningen verder. In de derde en laatste fase staat het borgen van je behaalde doelstelling centraal. Zo blijf je ook na het traject groeien. Naast de sessies zijn ook schrijven en reflecteren belangrijke onderdelen. Zo heb je na afloop van het traject een waardevol ontwikkelplan waarop je altijd kunt terugkijken.

De juiste keuze?

Er zijn veel coaches! Dus waarom zou je voor mij kiezen?
Dit zeggen mijn klanten:
– Beter bij de les door een stok achter de deur.
– Kleine actiestappen. Door meer contactmogelijkheden (e-mail en beeldbellen) kan de coaching worden opgedeeld in  kleinere stappen waardoor meer succeservaringen ontstaan.
– Snel starten, geen wachttijden.
– Hoge mate van betrokkenheid. Door het frequente contact en de toename van succeservaringen.

Referenties? Ik ben o.a. huiscoach voor Proteion Schoon en Thuiszorg Helpende Hand. Ik kom graag met je in contact.

 

Download gratis E-book!

Tarieven

Particulieren: Kosten in overleg

Coaching voor bedrijven en organisaties: Hiervoor maak ik een offerte op maat, voor zowel individuele trajecten als voor groepen. 

Kan ik bij jou de juiste snaar raken?

Laat een berichtje achter en neem gerust vrijblijvend contact met me op.