Huub Janssen

Coaching

Het laatste nieuws

14-5-2021  

Een goed gesprek!

Al 10 jaar begeleid en coach ik mensen die hun eigen vragen en problemen even niet kunnen oplossen. Dit op werk- maar ook op privégebied. Het een is vaak niet los te koppelen van het ander. Ik heb mijn ‘wijsheid’ uit mijn opleidingen, boeken, gesprekken en ervaringen.

Je zult misschien denken dat ik dan wel ‘alles’ zelf kan oplossen. Maar dat is natuurlijk niet zo. Ik heb het geluk dat ik de theorie, dus hoe het werkt,  met een bevriende coach regelmatig bespreek en tegen het licht houd: Werkt dat wel zo? Zoals vanmorgen, we hadden elkaar door Corona al lang niet meer gezien en gesproken. In twee uurtjes hebben we alles wat ons bezighoudt aan bod laten komen. En dat was weer kicken. Een goed gesprek met een probleemstelling en een doel voor ogen kun je vaak niet oplossen met een boek of google machine.

Elkaar zien, samen verdrinken in het onderwerp, uitdagen en zelf laten zoeken naar de oplossing, dat is ons vak. Mooi man!

De coachpraktijk

Ben ik de juiste coach voor jou?Je komt erachter door erover na te denken wat je wilt bereiken? Maak een voorstelling met wat voor persoon/coach jij aan de slag wilt. Als je dit weet neem dan gerust vrijblijvend contact op. Dan kom je er snel achter en of we een klik hebben.

Dit zijn zo ongeveer de meest gestelde vragen die ik krijg:
Het werk slokt al mijn tijd op. Ik heb het zelf niet meer in de hand! Je leeft niet naar je hart en/of je probeert het de ander veel te veel naar de zin te maken.
De samenwerking met mijn collega en/of leidinggevende is slecht.
• Ik heb weinig zelfvertrouwen
Ik heb het gevoel dat er niet naar mij wordt geluisterd
Ik neem mijn werk mee naar huis, ik slaap er bijna niet meer van.

Wat is het jou waard als jij: 

• De juiste balans tussen werk en privé vindt
• Leert hoe je fijn samenwerkt met collega’s
• Vol zelfvertrouwen in het leven staat
• Jouw steentje bijdraagt en jezelf hierbij goed voelt
• Zaken loslaat waarop je toch geen invloed hebt

Hoe ziet het traject eruit?

Ben je enthousiast en je wilt aan de slag, dan ontvang je een kennismakingsmail.  In deze mail staan een aantal zaken die betrekking hebben op werkafspraken en verwachtingen. Dan hebben we meteen een stevig fundament voor de start van het traject.  Wanneer ben je klaar? Als je 100% overtuigd bent dat je je doelen hebt bereikt! En wanneer is dit? Dat je nog steeds enthousiast bent en alle twijfels en nadelen hebben besproken.  Hoe lang dit traject duurt of hoeveel afspraken nodig zijn bepaal je een heel eind zelf. Heb jij voldoende tijd en ben je vooral gemotiveerd om daadwerkelijk anders te gaan doen dan bepaal jij het tempo! 

Workshops

Het is ook mogelijk om voor groepen op maat gemaakte workshops te maken. Daarbij bepaal jij als werkgever wat de workshop uiteindelijk moet opleveren, en dan maak ik een voorstel. Ik heb een aantal standaard workshops op de plank liggen:

• Effectief communiceren
• Van faalangst naar vertrouwen
• Werkplezier en levensgeluk

Download gratis E-book!

Tarieven

Particulieren: Kosten in overleg  

Coaching voor bedrijven en organisaties: Hiervoor maak ik een offerte op maat, voor zowel individuele trajecten als voor groepen. 

Kan ik bij jou de juiste snaar raken?

Laat een berichtje achter en neem gerust vrijblijvend contact met me op.