Het laatste nieuws

Huub heeft bij de landelijkse vereniging (LVV) succesvol zijn certificering behaald om als intern/extern vertrouwenspersoon aan de slag te gaan. Let op! In 2024 wordt dit zeer waarschijnlijk verplicht voor organisaties 10 of meerdere personen in dienst. Stuur een appje naar 0686619582 als je hierover meer informatie wilt.

 

Coachpraktijk HUUB

Het eerste gesprek
Wil jij meer grip op je leven? Wil jij meer inzicht in je eigen (belemmerende en onbewuste) overtuigingen en stap voor stap aan de slag met nieuwe inzichten. Neem dan zelf het heft in handen en ga aan de slag met je (dreigende) burn/bore out, grenzen te stellen, perfectionisme, laag zelfbeeld, balans werk/privé, of zingevingsvraagstukken.

Hoe ziet het traject eruit?
Een gesprek duurt tussen de 1 en 1,5 uur. Tijdens onze eerste kennismakingsgesprek geef jij aan wat jouw motivatie is om onder begeleiding van mij als coach, jouw doelen te bereiken. Hierna gaan wij aan de slag om te ontdekken wat je heel graag wilt en wat je nu tegenhoudt.  Dit bepaalt namelijk wat je nodig hebt! Je zoektocht is pas klaar als je helemaal tevreden bent en je geen nadelen meer kunt bedenken om met je nieuwe inzichten aan de slag te gaan: Het doel is bereikt! 

Hoelang duurt een coachtraject?
Coaching is altijd maatwerk. Samen bespreken wij per keer of een volgende sessie gewenst is. Doorgaans zijn 4 tot 8 sessies nodig om nieuwe stappen te zetten aan de hand van je opgedane inzichten

Uurtarief particulieren
Coaching voor particulieren in overleg.
(Heb jij een minimaal inkomen te besteden, dan kijken we samen naar de mogelijkheden).

Uurtarief bedrijven
Coaching in opdracht voor bedrijven kost € 115,00 per uur.
Wil je graag op locatie dan €0,40 per km voor reiskosten en reistijd=werktijd.

Veel werkgevers zijn bereid bij te dragen aan coaching, dit omdat het een grote bijdragen levert aan het geluk, gezondheid, effectiviteit en collegialiteit van jouw als medewerk(st)er. In bedrijven is vaak een budget beschikbaar voor (bij)scholing. Coaching mag daar vaak ook toe gerekend worden. Vraag je even na bij je leidinggevende?   

De huiscoach
Heb je als bedrijf wel eens nagedacht over een huiscoach? Een coach die niet in vaste dienst is, maar die wordt ingeschakeld als medewerkers worden geconfronteerd  met privé- en/of werkproblemen. Wat levert dit op?
– Geen wachttijden voor medewerkers die acuut geholpen willen worden met vragen/problemen waarmee ze op dat moment nergens terecht kunnen.
– Jij als bedrijf daadwerkelijk aantoont goed voor je medewerkers te willen zorgen. Dit wordt enorm gewaardeerd.
– Preventief ziekteverzuim. Meer kans dat de medewerker aan het arbeidsproces blijft deelnemen.

Interesse?
Ik heb een pasklaar procesplan wat we snel samen kunnen vormgeven.
Duidelijke tariefafspraken, passende aanvraag- en evaluatieformulieren. We kunnen bij wijze morgen starten.

Referenties?
Ik heb er een aantal waarvan ik graag de namen van Thuiszorg Helpende Hand en Proteion Schoon noem. Zij zorgen enorm goed voor hun medewerkers en daar mag ik mijn steentje aan bijdragen.

Workshops
Momenteel heb ik geen geplande workshops. Deze workshops kan ik op elk gewenst niveau aanbieden. Dit zijn de meest gevraagde:
– Coachend leidinggeven
– Effectief communiceren
– Van faalangst naar vertrouwen
– Werkplezier en levensgeluk

Download gratis E-book!

Kan ik bij jou de juiste snaar raken?

Laat een berichtje achter en neem gerust vrijblijvend contact met me op.