Huub Janssen

Coachpraktijk HUUB

Al meer dan 10 jaar begeleid ik gemotiveerde mensen hun werkplezier en levensgeluk terug te vinden, met name op het gebied van zelfvertrouwen en communicatie. Ik ben onafhankelijk, kan snel starten met relatief korte trajecten.
Ik heb HBO-coaching afgerond en ben gecertificeerd NLP practitioner.

Mijn praktijk is aan huis, maar op andere locaties afspreken kan natuurlijk ook. Belangrijk is dat we samen in een fijne, vertrouwde omgeving aan de slag gaan. 

 

Hoe ziet het traject eruit?

Nadat onze afspraak is gepland, ontvang je een Welkom mail.  Om de samenwerking succesvol te laten verlopen vraag ik je om die mail goed door te nemen. Heldere werkafspraken en verwachtingen vormen een stevige basis voor ons traject.  Tijdens onze eerste sessie gaan we meteen aan de slag om je doelstellingen te bepalen en per welke datum jij deze gerealiseerd wilt hebben. Op basis hiervan baseren we de aantal benodigde afspraken.
De snelheid en succes van het traject bepaal jij. Onze sessies zullen waardevol zijn, maar wat jij tussen de sessies daadwerkelijk gaat doen, zal uiteindelijk het succes bepalen. Om je hierbij te helpen vraag ik je na elke sessie om mij uiterlijk 2 dagen voor de volgende afspraak het huiswerk te mailen. 

Natuurlijk is de veiligheid gegarandeerd, alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld en blijft tussen de vier muren.

Onze werkrelatie

Tijdens het coachingstraject gaan we samen aan de slag met jouw coachvraag. Dat betekent dat jouw doelen, middelen en keuzes als cliënt prioriteit hebben boven die van mij als coach. Wat je van mij kunt verwachten is dat ik mijn kennis en ervaring inzet om jou in jouw ontwikkelproces te ondersteunen. Wat ik van jou verwacht is dat je met een open houding het coachingstraject tegemoet treedt en inspanning levert om dit te laten slagen.
Ik ga ervan uit dat jij zelf het beste weet wat goed voor jou is en dat je zelf, op basis van eigen afwegingen, kan beslissen wat je wilt. Als gevolg daarvan ben je ook zelf verantwoordelijk
voor de keuzes die je maakt en ben je in persoon aanspreekbaar op je gedrag.
Als mijn coaching niet voldoet aan jouw verwachtingen, dan mag je mij dit ten alle tijden laten weten. Ik zal dan mijn best doen om de coachrelatie naar jouw tevredenheid vorm te
geven.

 

Download gratis E-book!

Tarieven

Particulieren: Kosten in overleg

Coaching voor bedrijven en organisaties: Hiervoor maak ik een offerte op maat, voor zowel individuele trajecten als voor groepen. 

Kan ik bij jou de juiste snaar raken?

Laat een berichtje achter en neem gerust vrijblijvend contact met me op.