Huub Janssen

E-coaching

Ben jij op zoek naar een betrouwbare coach met jarenlange ervaring, aantoonbare resultaten en een gedegen opleiding? Dan denk ik dat iets voor jou kan betekenen! Ik ken geen lange wachttijden want ik vind het belangrijk dat we snel aan de slag kunnen.

Hieronder een aantal punten die je wellicht herkent of de reden dat je op zoek bent:
Het werk slokt al mijn tijd op. Ik heb het zelf niet meer in de hand!
De samenwerking met mijn collega en/of leidinggevende is slecht.
• Ik heb weinig zelfvertrouwen
Ik heb het gevoel dat er niet naar mij wordt geluisterd
Ik neem mijn werk mee naar huis, ik slaap er bijna niet meer van.

Wil jij hiervan af? Bedenk eens wat het voor jou zou betekenen als jij:

• De juiste balans tussen werk en privé vindt
• Leert hoe je fijn samenwerkt met collega’s
• Vol zelfvertrouwen in het leven staat
• Jouw steentje bijdraagt en jezelf hierbij goed voelt
• Zaken loslaat waarop je toch geen invloed hebt

Hoe ziet het traject eruit?

Wij gaan samen aan de slag om jouw vragen/problemen op te lossen. Ga ik dit voor je doen? Nee hoor! Jij krijgt van mij de hulpbronnen aangereikt die jou helpen om zélf het probleem op te lossen. 

Het intake gesprek doen we op locatie of via beeldbellen. De eerste fase breng je samen met mij je huidige situatie in kaart en vorm je een beeld van je gewenste toekomstige situatie. In de tweede fase maak je je nieuw gedrag eigen. We bespreken de voortgang van je doelstellingen en zaken waar je tegenaan loopt. Jij gaat in je eigen omgeving oefenen met nieuw gedrag. Je reflecteert en gaat met gerichte, praktische oefeningen verder. In de derde en laatste fase staat het borgen van je behaalde doelstellingen centraal. Zo blij je ook na de coachingssessies groeien. Naast de coachingssessies zijn ook schrijven en reflecteren belangrijke onderdelen van de coaching. Zo heb je na afloop van het traject een waardevol ontwikkelplan waarop je altijd kunt terugkijken.

De voordelen van e-coaching

Gelukkig is het nu weer mogelijk om afspraken te maken op locatie of in mijn eigen praktijkruimte. Op afstand coachen, dus met behulp van beeldbellen heeft ook zijn voordelen:

Plaats- en tijdonafhankelijk, de coaching kan 24/7 plaatsvinden
• Een aaneenschakeling van korte contacten waardoor meer succeservaringen ontstaan
• Geen reiskosten
Hoge mate van betrokkenheid door frequentere contacten
• Beter bij de les. Deze communicatiewijze zorgt voor een hoog concentratieniveau. 

Voordat we het traject beginnen bespreken we wat wenselijk is en uiteindelijk het beste resultaat oplevert.

 

Download gratis E-book!

Tarieven

Om een trajecttarief te bepalen zijn er drie mogelijkheden.  Het aantal coachuren wordt wordt bepaald door het aantal coachuren dat in een traject is opgenomen te vermenigvuldigen met mijn uurtarief. In deze situatie zijn al mijn kosten verwerkt. Ik maak gebruik van de gemiddelde tijdsduur van een contact moment en/of looptijd van het traject.

Wil je een trajecttarief vaststellen door middel van een beschikbaar budget als vertrekpunt, dan ga ik puzzelen met het aantal contactmomenten en/of de looptijd van het traject.

Ook is het werken met een ‘strippenkaart’-constructie tegen een vast tarief mogelijk. De waarde van de strippen wordt gebaseerd op mijn uurtarief. Jij kunt dan binnen een bepaalde tijdsperiode de strippen inleveren voor contactmomenten.

Kan ik bij jou de juiste snaar raken?

Heb je interesse in coaching of trainingen?
Neem dan vrijblijvend contact met mij op,
Dan mail, bel of app ik je terug.