Wil jij ook vitaal en gelukkig oud worden?

Wil jij ook vitaal en gelukkig ouder worden? Wil jij in de laatste fase van je werkzame leven in vrijheid keuzes kunnen maken die deze fases tot een feestje maken? Dan adviseer ik je om even door te lezen! Enne… wil je dit ook, stuur mij dan een berichtje want ik mogelijk kan ik je helpen…

Ik val meteen met de deur in huis: Ik heb een gesprek gehad naar aanleiding van een test ‘Toekomst in zicht’. Binnenkort word ik 62 en dan ga je nadenken over de rest van je (werk)leven: Eerder stoppen, minder werken, nog een switch maken etc. De door mij gemaakte test liet zien hoe ik op dit moment in mijn energie zit: 92%.  Wauw! Dit kreeg ik als feedback van mijn alleraardigste coach:

Ik vond ons gesprek erg inspirerend. Je bent een voorbeeld bent van hoe we vitaal en gelukkig ouder kunnen worden en in de laatste fase van ons werkzame leven in vrijheid keuzes kunnen maken die deze fase tot een feestje maakt.  We hoeven onszelf niet meer te bewijzen en niet meer allerlei opleidingen te volgen, waardoor we alle energie overhouden om het beste van onszelf te geven, moeiteloos en met plezier.

Je bent een gelukkig mens, omdat de dingen die je doet helemaal passen bij wie je bent en wat je belangrijk vindt. Eén ijkpunt is echt van belang: koester de mooie combinatie van werk – praktijk – muziek en zorg dat je die kunt behouden.

Let wel! Die 92% is het resultaat van een jarenlange zoektocht, arbeid en nieuwsgierigheid geweest wat onder andere heeft geleid tot mijn werk als coach en liedjeschrijver. Voor niks gaat alleen de zon op! Ik ben benieuwd naar de respons..


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *